"Ha belenézel egy lány
szívébe.. meglátod azt, hogy
mennyit sírt valójában. Látni
fogsz titkokat, barátokat,
hazugságokat.. De látni
fogod azt is, amit (talán)
sosem érthetsz meg: hogyan
tud erős maradni akkor is,
mikor semmi sincs rendben."   



NEM FOGSZ LÁTNI SEMMIT SEM 
 


sosem fogom fölfogni, miért kell minden olyan szituációt ami különleges, érthetetlen -idegen- olyan gondolatokkal elütni, mint a "furcsán működnek a nők" a faszt működnem furcsán. nem működünk se furcsán se bonyolultan se máshogy és egy embert ne lehessen már neme alapján meghatározni hogy az most akkor furcsán működik. egyszerű ember vagy egyszerű aggyal, a futószalagról, miniszoknyában, -nem fogsz furcsán működni, ebben nem hiszek. ezzel nem magamat fényezem, mert nincs mire, csak nem értem miért kell, miért könnyű ezt elfogadni.
meg az idézetes oldalak csodálatos önbizalomnövelő és erősítő tréningjei. mert ugye stay strongok vagyunk, jöhet bármi. a "legyen okos, sportos, vicces" dolog avagy milyen is az álompasi és neked is izmos az álompasid mert ha nem, dögölj meg te weird ember. a szőke herceg aki megvéd és sír veled ha baj van már most a koporsójában fetreng és a te nevedet forgatja a szájában úgy röhög. és a barátnődét is. nem hiszek most az erőben, s talán az elgyengülésben sem.


komolyan megkedveltem a can't hold us-t -a lüktetését, kezdenék beilleszkedni a társadalomba. ez jó. ennél már csak az volt félelmetesebb amikor rájöttem, hogy igazából szeretem sean paul hangját. elég komolyan hiányzik már H. senkivel nem tudok egy igazán jót beszélgetni. elutazott. hogy hová, azt nem tudom. nekem pedig az önfeledt csavargás hiányzik vagy csak csinálni valamit céltalanul.




ez a szám mindig eszembe fogja juttatni Annamáriát amíg élek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése