nyaralda.

zsír. egyik füldugeszem el is kelt, szóval szeptemberre lesz egy ezresem. höh, most igen gazdagnak érzem magam, mert ha valaki, én a kicsit becsülöm. csak az a ciki, hogy az a pénz se fog semmi értelmesre menni. vagyis de, azt hiszem ha jön még hozzá, ebből kivételesen könyvet veszek majd biztosan.

az előző bejegyzés több mint zavaros és igencsak érdekes magyarsággal lett megfogalmazva, tényleg szorri érte. ki nem törlöm, már csak emléknek is szórakoztató. úgy sem szokása az embereknek tömör, ékezet nélküli, értelmetlen dolgokat szarrá olvasni.

szerda este megyünk Hajdúszoboszlóra. egész augusztusban ott leszek. aztán a nyárnak vége is. szóval most azon agyalok, hogyan lehet a szokásos szoboszlói kiruccanást az én nézőpontomból feltuningolni.

szeretem a családunkat, hej. mamám azért nagyon bosszantó tud lenni, de csak azért, mert évente látom őt is, akkor is sok. pedig pont így szeretem, ahogy van. amikor így teljesen random elkezd beszélni, bármit is csináljon a másik fél aközben --figyelni ritkán figyel. de a téma 98%-ban az ültetvényes.

"-apád miért ültetett ennyi erős paprikát? majd csípheti a fenekét. ki eszik ennyi erős paprikát? bőven elég lett volna vagy hat tő. ... meg is mondom majd neki, ha itt lesz!!
*hatásszünet*
-ó, ha a jóisten küldene egy kis esőt..."

apropó, kert, ezt a paradicsomot is tegnap szedte le apa - a többivel együtt.
összevagdosásnál kiderült, hogy négy pari nőtt össze ilyen mutánssá:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése